Apartament – 3 camere – Plevnei

213.000
ID Proprietate: NEO - 4984
Camere: 3
Grupuri Sanitare: 2
Suprafata Totala: 115 m²
Suprafata Utila: 100 m²
Balcoane: 2
Incalzire: centrala proprie
Construit in: 2008
26 ianuarie 2017

Descriere

Compania imobiliara Neoland va propune spre cumparare un apartament exceptional, mobilat si utilat complet, remarcabil datorita locatiei. Spatiul interior impresioneaza datorita geamurilor de dimensiuni mari, care ofera o vedere panoramica frumoasa asupra orasului.

Impartirea camerelor respecta criteriul functionalitatii spatiilor si in acelas timp ofera un ambient de tip modern. Living-ul, zona de dining,impreuna cu bucataria de tip deschis formeaza un spatiu atractiv, intregit de un balcon amenajat cu mobilier. Dormitorul principal al casei are grup sanitar si un balcon, al doilea dormitor este deservit de baia de serviciu dotata cu cabina de dus, holul este spatios.Sunt prezente spatii de depozitare corect dimensoinate pentru suprafata apartamentului.

Interiorul este mobilat si utilat cu mobilier italian sau de la Mobexpert si se ofera spre vanzare in varianta complet.

Imobilul rezidential este o constructie 2008, realizata cu materiale si finisaje de calitate premium-lux.

Rezidentii beneficiaza de piscina interioara / centru spa, gradina, afterschool, staomatologie, paza, serviciu supraveghere video etc.

Pretul vanzarii este 213000Euro si cuprinde apartamentul amenajat complet si un loc de parcare confortabil, bine plasat, in garajul subteran al imobilului. ID NLD 27110

Neoland Exclusiv

© 2006 - 2013 - Neoland Exclusiv