APARTAMENT DE LUX CU 3 CAMERE IN DOROBANTI

Proprietate Vanduta
ID Proprietate: NEO-496
Camere: 3
Grupuri Sanitare: 2
Suprafata Totala: 95 m²
Suprafata Utila: 87 m²
Balcoane: 1
Parcare: In fata imobilului
Incalzire: Centrala proprie
Construit in: Perioada interbelica
12 aprilie 2013

Descriere

Va propunem spre achizitie un apartament elegant, cochet, amplasat intr-una din cele mai exclusiviste zone ale Capitalei, in Dorobanti, foarte aproape de Parcul Kiseleff.

Apartamentul este format din 2 dormitoare, unul dintre ele fiind matrimonial, cu baie proprie, living, bucatarie, inca o baie, balcon si un spatiu de depozitare la subsolul imobilului.

Locuinta este amplasata la etajul 1 intr-o vila formata din subsol, parter si doua etaje, construita in perioada interbelica, pe plansee de beton, renovata complet in anul 2009.

Apartamentul are suprafata utila de 87 mp (95 mp construiti)  si a fost amenajat in stil clasic, cu parchet si mobilier din lemn masiv, in culori calde si neutre, creand un spatiu luminos si primitor.

Eleganta este reflectata si in alegera mobilierului, decoratiunilor interioare si obiectelor sanitare, toate fiind de calitate superioara, in concordanta cu tema aleasa pentru decorarea intregului apartament.

Confortul este asigurat de utilitatile moderne de care apartamentul beneficiaza, printre care putem enumera centrala termica proprie, doua aparate de aer conditionat, electrocasnice performante.

Imobilul este amplasat intr-o zona exclusivista, la cateva minute de Parcul Kisselef. In apropiere se gasesc magazine, institutii de invatamant, clinici si cabinete medicale, sucursale de banci si alte institutii de interes public.

Pretul de vanzare este de 150.000 euro.

6

7

1

2

3

4

5

 

© 2006 - 2013 - Neoland Exclusiv